Te huur

Best | De Maas 10 VERHUURD

Best | De Maas 10
Best | De Maas 10
Best | De Maas 10
Best | De Maas 10
Best | De Maas 10
Best | De Maas 10

Omschrijving

Te huur: 740 m2 op de 1ste en 2de verdieping.

2 verdiepingingen van een representatief modern kantoorgebouw in Best. 

Beschrijving object: Dit representatieve en moderne kantoorgebouw met een uitstekend voorzieningenniveau is gelegen op het zéér goed bereikbare bedrijventerrein Breeven te Best. Het multifunctionele kantoorgebouw bestaat uit 3 bouwlagen van 370 m² die ontsloten worden middels lift en trap. De afzonderlijke kantooretages kennen eigen voorzieningen als pantry en toiletten. De indelingsmogelijkheden zijn legio; een traditioneel cellenkantoor, als (gedeelde) kantoortuin of eenvoudig conform het principe van “het nieuwe werken”.      

Locatie / Ligging: Het object is opvallend op zichtlocatie gelegen aan de doorgaande weg op bedrijventerrein Breeven te Best, hoek De Maas/De Rijn. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: Rabobank, Brabant Pers, ISS Schoonmaak, Philips Medical Systems, Novaform en Tüv. Ook het bekende vrijetijdscentrum en een NH hotel zijn op korte afstand gelegen.

Bereikbaarheid per auto: Industrieterrein Breeven te Best kent een uitstekende bereikbaarheid via de aansluiting op de A58 die op slechts één minuut rijden is gelegen (bij Brabant Pers en Makro). Via de andere kant van het bedrijventerrein is ook de A2 snel bereikbaar (5 minuten rijden). Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens: Gemeente Best, Sectie F, Nummers 1090, 1092 en 1094, Grootte 9 are en 68 centiare (968 m²).

Onderscheidend: - alle mogelijke indelingsvarianten; - multifunctioneel splitsbaar; - zéér ruime daglichttoetreding; - klimaatinstallatie met flinke besparing energielasten; - uitzicht op groengebied; - hotel met restaurant naast de deur; - direct aan snelweg en Eindhoven Airport op steenworp afstand.

Oppervlakten:

 

Huisnummer

Kantoorruimte

Begane grond

10

370 m²

1e verdieping

10A

370 m²

2e verdieping

10B

370 m²

Totaal (v.v.o)

1.110 m²

Postcode: 5684 PL.

Bouwjaar: 2001.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn, direct rondom het gebouw, 22 parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau: - representatieve gevels; - betonnen daken; - betonnen vloeren (vloerbelasting ca 400 kg/m²); - cement-dekvloeren afgewerkt met vloerbedekking (1e verdieping) en parketvloer (2e verdieping); - representatieve entree; - systeemplafonds met hoogfrequente en beeldschermvriendelijke TL-inbouwarmaturen; - CV middels radiatoren met thermostatische radiatorventielen; - geavanceerd klimaatbeheerssysteem: Hitachi Set Free Systeem (zie info in bijlage); - elektrisch bedienbare zonnescreens (1e en 2e verdieping); - alarminstallatie; - toegangscontrole (1e en 2e verdieping); - wandkabelgoten (3 compartimenten); - gedeeltelijk kantoorkamers op tweede verdieping; - aluminium kozijnen (draai-/kiepramen met dubbele beglazing); - dames- en herentoiletten (toilet volledig betegeld, hoogwaardig afwerkingsniveau) per bouwlaag; - lift; - pantry’s met warmwaterboiler(s) per bouwlaag; - courante stramienmaten (optimale indeelbaarheid); - brandpreventiemiddelen; - minder validen toilet (begane grond).

Architect: B.V. Architectuur & Stedenbouw; Kielen, Hölzel en Graat.

Datum beschikbaar: In overleg, per direkt mogelijk.

Huurgegevens
Aanvangshuurprijs kantoorruimte:
Op aanvraag.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
Op aanvraag.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerste één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Huurbetaling
Per drie maanden vooruit te voldoen per automatische incasso.

Huurtermijn
Vijf jaren of minder in overleg.

Verlengingstermijn
Vijf jaren.

Opzegtermijn
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Bankgarantie
Ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

Indien huurder niet aan het "90%-criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

 

Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Adres en plaats Best | De Maas 10
Status VERHUURD
Vraagprijs Op aanvraag
Aanvaarding per direct
Oppervlakte 740 m2

Locatie